Menjar fresc pels veïns sense recursos del barri de Sant Antoni

La ONG De Veí a Veí impulsa 'Gent Fresca', una campanya perquè els ciutadans que més ho necessiten gaudeixin d'aliments del mercat

A partir del 13 de juny es podrà deixar pagat menjar frescs pels veïns i veïnes que necessiten recolzament. Com fer-ho?

Posted by De Veí a Veí, l'ONG del barri de Sant Antoni on diumenge, 7 / juny / 2015

A partir del 13 de juny els veïns del Barri de Sant Antoni de Barcelona podran ajudar aquells amb menys recursos a gaudir de menjar fresc. L'ONG De Veí a Veí ha impulsat 'Gent fresca', una campanya que compta amb la col·laboració de 40 parades del mercat de Sant Antoni i que té com a objectiu ajudar els ciutadans que més ho necessiten.

L'entitat explica en un vídeo, protagonitzat per l'actor i director Màrius Hernàndez, que a partir de dissabte els veïns que vagin al mercat podran deixar diners a les parades amb el distintiu 'Parada Fresca', en concepte de menjar - carn, peix, ous, etc.- per aquells que més ho necessiten. L'import abonat es traduirà en aliments que romandran en un rebost fresc, fet que en garantirà la correcte conservació durant els calorosos mesos d'estiu, i que es destinaran als veïns sense recursos.

L'any passat l'ONG va lliurar 1.908 kg de carn, 477 kg de peix, 2.990 kg de fruites i verdures, 4.212 ous i 3.012 litres de llet, segons expliquen en un post al seu facebook.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article