Marc Márquez i el seu avi, junts contra l'Alzheimer

Protagonitzen la nova campanya de captació de fons per a la investigació de la Fundació Pasqual Maragall


El pilot de MotoGP, Marc Márquez, i el seu avi Ramon protagonitzen el nou anunci de la Fundació Pasqual Maragall. Sota el lema 'Que la investigació corri més que l'Alzheimer', l'associació engega una campanya que vol sensibilitzar i recaptar fons per la lluita contra la malaltia.

"Mira avi, el meu primer podi. Te'n recordes", li diu el pilot  mentre miren un àlbum de fotos. "Clar que me'n recordo! Tinc més memòria que tu", respon en Ramon.  L'escena vol posar de manifest la importància de la memòria , "el nostre gran tresor", i presenta l'Alzheimer com "el seu gran enemic".

Aquesta és la segona campanya que posa en marxa la Fundació Pasqual Maragall per a conscienciar i captar recursos econòmics per poder seguir amb les investigacions i cercar un tractament efectiu per a l'Alzheimer.

L'objectiu és arribar als 100.000 euros, que es destinaran íntegrament a projectes de recerca per a la prevenció de la malaltia. “Volem seguir treballant per aquest futur sense Alzheimer que el meu pare va imaginar i que tots desitgem”, apunta Cristina Maragall, filla de Pasqual Maragall, i portaveu de la fundació.

Els qui vulguin col·laborar ho poden fer enviant  un SMS amb la paraula ‘MEMORIA’ al 28058 (cost d'1,20€) o bé fent una donació a la web de la fundació.  La iniciativa també tindrà difusió a les xarxes socials amb el hashtag #mm93vsAlz.

Així mateix, Marc Márquez i els seus fans mostraran el seu suport a la campanya amb una acció a les grades del Circuit de Barcelona-Catalunya durant el Gran Premi de MotoGP el pròxim 14 de juny. “Quan la Fundació Pasqual Maragall em va proposar unir-me a aquest projecte no vaig dubtar ni un segon. Tinc una relació molt pròxima amb els meus avis, amb els qui m’he criat, i per ells la memòria i els records són el més important”, explica el jove pilot.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article