L'Escola d'Estiu del Voluntariat obre inscripcions

El programa ofereix diferents activitats del 2 de juliol al 19 de setembre


El Departament de Benestar i Família ha obert el període d'inscripcions per l'Escola d'Estiu del Voluntariat 2015. Aquesta comptarà amb diverses activitats del 2 de juliol al 19 de setembre adreçades a voluntaris, coordinadors de voluntariat i dirigents de les entitats sense ànim de lucre, tot i que també s'oferiran cursos d'iniciació per la ciutadania.

 L'EEV va néixer amb la voluntat d'oferir una formació gratuïta i específica del món del voluntariat, per potenciar l'intercanvi d'experiències entre voluntaris i associacions i per fomentar les relacions entre aquests.

Aquest espai es durà a terme de manera presencial a diversos punts de la geografia catalana -Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Igualada, Granollers, Reus, Salt, Sabadell i Tortosa- i a través de l'aula virtual.

El programa el conformen quasi 50 accions formatives - 29 cursos presencials (de 12 hores de durada), 6 cursos del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC), 3 d'ells en línia, i 14 tallers (3h). Els moments forts de formació es concentraran el 3 i 4 de juliol; i el 18 i 19 de setembre.

Requisits per inscriure-s'hi

Les persones interessades en participar en les activitats han de ser majors de 18 anys i formar part d'una entitat sense ànim de lucre. El màxim  de places disponibles és d'entre 25 i 30 i s'adjudicaran per "rigorós ordre d'inscripció".

El termini per inscriure's, que va començar el 8 de juny, varia en funció de les activitats: pels cursos dels dies 3 i 4 de juliol i els tallers del dia 2 la data límit és el 21 de juny; pels cursos dels dies 18 i 19 de setembre i els tallers del 17 la data límit és el 23 de juliol; i pels cursos en línia i els presencials del PFVC la data varia en funció de la formació.

Podeu consultar el programa aquí.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article