CorAvant engega una campanya per finançar colònies terapèutiques

La Fundació vol facilitar que 30 nens amb cardiopatia congènita gaudeixin d'uns campaments amb equinoteràpia


La Fundació corAvant i la plataforma de finançament Homocrisis han engegat una campanya de micromecenatge, 'Apadrina una emoció', perquè infants amb cardiopatia congènita, d'entre 6 i 15 anys, gaudeixin de 10 dies d'oci en un entorn natural, on a través de la teràpia amb cavalls treballin la integració, la capacitació i l'autonomia.

Els campaments d'estiu de corAvant arriben aquest any a la desena edició i per aquest 2015 la fundació es proposa que 30 joves puguin gaudir d'unes colònies adaptades a la seves necessitats. "La majoria de campaments no els accepten pels seus problemes de salut, que els impedeixen seguir el ritme dels altres infants", explica el vídeo de la campanya, en el qual es deixa constància que cada setmana neixen 77 nadons amb aquesta patologia.  

L'objectiu de la iniciativa és aconseguir que els participants descobreixin les seves capacitats i potencialitats, per explotar-les dia a dia,  que les famílies, sovint massa protectores, potenciïn el creixement fora de l'àmbit familiar; i crear un entorn de persones amb cardiopatia per afavorir la convivència.

El campament costa 930 euros per nen. És per això que per poder costejar íntegrament les colònies de 30 joves es necessiten 27.900 euros. Totes les persones que vulguin poden col·laborar en la iniciativa amb 5, 20, 50, 200 i 930 euros de donació. Trobareu el formulari aquí. De moment ja se n'han recaptat 950 i resten 28 dies de recapte.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article