'Em dic Benjamin', nova campanya de la Fundació Comtal

La iniciativa té com a objectiu sensibilitzar i aconseguir fons per orientar i donar suport escolar als joves sense recursos


La Fundació Comtal, que fa 21 anys que dóna suport educatiu a infants i joves i els orienta social i laboralment, ha llençat una nova campanya de sensibilització. "Em dic Benjamin i no vull quedar-me en enrere", fa una crida per recaptar diners que es tradueixin en oportunitats pels nens i nenes en risc d'exclusió.

La campanya s'estructura a partir de testimonis com el de Benjamin, nascut a Ghana. Ell va arribar a Barcelona als 17 anys, sol. Després de viure durant un temps en un centre de menors va quedar-se al carrer. La Fundació Comtal va acompanyar-lo fins aconseguir que l'acceptessin en un pis educatiu, en el qual encara viu, i va assessorar-lo perquè pogués regularitzar la seva situació i comencés a estudiar.

La motivació, el suport per superar tots els obstacles, l'esforç i l'acompanyament són algunes de les claus que permeten que  molts infants com el Benjamin, la Beatriz i el David, protagonistes de la campanya, puguin millorar la seva situació i rebre formació per començar a treballar, malgrat no tenir un ajut familiar ni recursos econòmics.

Amb el suport econòmic que es rebi, la fundació podrà seguir oferint oportunitats a joves com aquests tres. Amb 10 euros de donació fas possible que un infant rebi suport escolar quan acaba l'escola. Amb 25, que una família rebi suport i orientació per superar les dificultats. Amb 50 euros, ajudes a un jove sense sortides laborals a formar-se perquè pugui trobar feina.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article