La Fundació Joan Salvador Gavina busca voluntaris

Necessiten suport per fer reforç escolar a joves d'entre 12 i 17 anys i pel casal i colònies d'estiu


Des de fa 35 anys, la Fundació Joan Salvador Gavina del barri del Raval (Barcelona) atén  joves i infants vulnerables. Davant l'imminent arribada de l'estiu, l'entitat fa una crida per cercar voluntaris que imparteixin classes de reforç escolar a nens d'entre 12 i 17 anys i una altra per voluntaris que col·laborin amb el casal i les colònies.

La fundació aposta pel lleure com a element clau perquè els menors observin i experimentin. "Allò que més s'aprèn, és allò que es viu", diuen, i per això realitzen un casal d'estiu a Barcelona i colònies a Planoles (Ripollès), durant els mesos de juliol i agost.

Les persones voluntàries que vulguin col·laborar-hi s'incorporaran a l'equip pedagògic de l'entitat i donaran suport als educadors que ja hi participen. L'únic requisit és tenir inquietud social i saber treballar en equip.

Pel que fa a les classes de reforç escolar, es cerquen voluntaris amb experiència docent en ciències o lletres, que vulguin  treballar també en les tècniques d'estudi i amb disponibilitat de matins. Les persones interessades faran un seguiment de l'escolarització dels adolescents i joves en risc d'exclusió social i els ajudaran amb les matèries que més els costen.

Els interessats poden contactar amb la Fundació a través del telèfon 934426683 o del seu correu electrònic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article