FEM cerca voluntaris per 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'

L'esdeveniment se celebrarà a tot Catalunya el proper diumenge 12 de juliol


Cada any, des de 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza la festa 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', el segon acte solidari més important a Catalunya, després de la Marató de TV3.  Enguany se celebra la 22a edició, que tindrà lloc de forma simultània a tot Catalunya el diumenge 12 de juliol, i la fundació busca voluntaris.

Les persones que vulguin formar part de l'equip podran dur a terme tasques d'informació de la campanya, venda de marxandatge, animació de la gent que s'acosti a les més de 620 piscines de tot el territori a mullar-se, inscripció de participants i recompte dels metres que han nedat; i control de la recaptació econòmica.

Els interessats poden inscriure's omplint aquesta fitxa o posant-se en contacte amb el FEM a través del telèfon 93 228 96 99 o per correu electrònic a [email protected].

El dimecres 8 de juliol, a les 6 de la tarda, es durà a terme una reunió informativa de la campanya al carrer Tamarit, 104 de Barcelona. Cal informar de l'assistència prèviament.

La festa d'enguany

Aquest 2015 l'acte central a Barcelona es farà a les 12 del migdia al club DIR (carrer Ganduixer 25-27), mentre que a Girona la seu serà la piscina municipal de la Devesa; a Lleida, el Club de Natació Lleida i a Tarragona, la piscina Tennis Nastic.

El Mulla't tindrà lloc a més de 600 piscines de Catalunya, que s'estan adherint en aquests moments a la campanya. Podeu consultar les que ja s'hi han adherit  aquí.

La festa consisteix en fer una capbussada solidària i nadar uns metres per lluitar contra la malaltia, que pateixen unes 7.000 persones a Catalunya. També es pot col·laborar comprant alguns dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquest any, el catàleg del Mulla't inclou, a més de la tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del Mulla't amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés.

El 2014 van recaptar-se 300.000 euros en les 615 piscines que van participar en l'esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article