En marxa el II Pla estratègic de serveis socials de Catalunya

Benestar Social i Família ha iniciat un procés participatiu per conèixer l'opinió dels professionals del sector sobre els actuals reptes socials


El Pla estratègic de serveis socials de Catalunya és un instrument creat pel Govern amb l'objectiu d'establir prioritats i ordenar el conjunt de recursos i accions necessàries per assolir els objectius en política social. Per a l'elaboració del II Pla, la Generalitat considera "important" comptar amb l'opinió dels professionals del sector i per això ha obert un procés participatiu.

El disseny del segon Pla estratègic de serveis socials "requereix d’una anàlisi en profunditat, contextualitzada en el moment actual i amb projecció per als propers anys", en relació a les necessitats socials de la societat catalana i als nous escenaris normatius que s’estan configurant i que caldrà aplicar i desenvolupar, assegura el Departament de Benestar Social i Família en un comunicat.

En el marc d’aquest procés d’anàlisi, l'executiu català ha dissenyat una enquesta en línia i ha convidat a més de 3.000 persones a participar-hi, incloent professionals, experts i directius de les administracions públiques, així com de les entitats del tercer sector social i de les empreses proveïdores de serveis socials.

Aquelles persones interessades en participar-hi poden fer arribar la seva sol·licitud a través d'un correu electrònic a [email protected], especificant el seu nom i cognoms, el correu electrònic i la naturalesa jurídica de l'entitat o organització a la qual pertanyen.

La data límit prevista per respondre el qüestionari “El sistema català de serveis socials: anàlisi i propostes” és el 20 de setembre de 2015.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article