Oberta la convocatòria del concurs per l'eradicació de la violència masclista

El termini per presentar les obres literàries, musicals i en d'altres formats finalitza el 26 d'octubre


La Plataforma unitària contra les violències de gènere, una associació formada per 110 entitats de tot Catalunya, convoca un any més el concurs per a l'eradicació de la violència masclista. Aquest certamen vol fomentar l'interès per a la prevenció de la violència contra les dones entre l'alumnat dels centres educatius i la ciutadania en general.

En la seva XI edició el guardó pren el lema "Imagina't un món sense masclistes ni masclisme" i anima als participants a presentar propostes que desmitifiquin els rols de gènere i que destrueixin els prejudicis masclistes.

Com en les anteriors edicions el concurs accepta textos literaris, d'una extensió d'entre una i tres pàgines, però també obres en d'altres formats (presentacions, representacions teatrals i musicals, etc.).

El jurat seleccionarà dos treballs per cada format i per cada categoria. Es donaran dos premis per a la categoria de 12 a 15 anys, dos per a la categoria de 16 a 19 anys i dos per a la categoria de més de 20 anys. El primer guardonat rebrà una tablet i el segon una càmera fotogràfica.  

Les obres, que han de ser inèdites i han d'estar escrites en català o castellà, poden presentar-se fins el 26 d'octubre. Es poden fer arribar a través d'un formulari web, per correu postal o presencialment a l'adreça Rambla de Santa Mònica, 10 (Barcelona).

Les peces presentades s'exposaran a la seu de la Plataforma unitària contra les violències de gènere del 2 al 29 de novembre. El nom dels guanyadors es coneixerà durant el IX Fòrum contra les violències de gènere.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article