La Creu Roja recull material escolar en 24 supermercats de Catalunya

Aquest divendres i dissabte un centenar de voluntaris de l'organització humanitària recolliran quaderns i bolígrafs en establiments de Carrefour


Sota el lema de "Tornada a l'Escola Solidària", la Creu Roja  i la Fundació Solidaritat Carrefour recolliran material escolar per a famílies necessitades en 24 supermercats de Catalunya i  171 a tot l'Estat aquest divendres i demà dissabte. Es tracta de la setena edició d'aquesta iniciativa.

Un centenar de voluntaris de la Creu Roja recolliran llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors i altres materials en els supermercats Carrefour de Catalunya amb l'objectiu de "reduir l'impacte econòmic que suposa la tornada a l'escola per a moltes famílies en situació vulnerable", ha explicat un portaveu de la institució humanitària.

Enguany, el compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, amb els quals s'espera donar cobertura a 6.000 infants en situació d'emergència social de tot l’Estat.  A aquesta aportació, s’hi sumarà la quantitat lliurada per la ciutadania, amb la qual cosa s'espera repartir el material escolar entre més de 25.000 infants en risc d'exclusió.
 
En la passada edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", la Fundació Solidaritat Carrefour, amb la seva pròpia aportació i la de la ciutadania, va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 492.015 euros arreu de l’Estat.

En el cas de Catalunya, la campanya es durà a terme als establiments de Carrefour de les localitats següents: Badalona, Barberà, Cabrera, Gavà, L’Hospitalet (Gran Vía), Barcelona (La Maquinista i Glòries), el Prat, Terrassa (Vallès), Manresa, Granollers, Igualada, l’Ametlla, Martorell, Olèrdola, Santa Susana, Sant Fruitós, Vic, Tarragona, Reus, Lleida,  Girona, Olot i Figures (Nou Centre). 

En el cas d’Olot, la campanya va començar ahir, dia 3 de setembre, i acabarà avui.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU EL VALLES UN DE SOL NO DOS
2.
JO Si faix justicia Rapida , no ens ajuden no ens donen res ami i ala meva familia Molt be JO Baix deixar de DONAR SANG Es de TONTOS Donar lo millor que tu tens cuan veus ningu te ajuda no te don res LA Meva Sang Es Universal serveis per tots he Tampoc pensen VOTAR A LES Eleccions ni Catalanes el 27- S Cap Partit Politic ens ajuda ni el Ajuntament Per què Votar-los cuan ja saben con tracten els mes pobres ELS Abandonen ... A CARDEDEU LA Solidaritat NOMES ES PER SORTIR ALA FOTOGRAFIA .. No se ajuden a les familias pobres ni els Supermercats ..ni ningu ..ni botigas Las Panaderia tiren pastas i pa a la basura contenidor abans de donar-lo que hu pogui aprofita algu ..SER POBRE I ATURAT I ANAR A VOTAR ES SER IDIOTA .. Es ser idiota creura en els politics Que alguns son D´Esquerres i ajuden als de Dretes que fan retallades i son corruptes a buen entendedor pocas paraules basten he
  • 0
  • 0
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU EL VALLES UN DE SOL NO DOS
1.
Foto la mano al fuego i no me quemaria pas , si dic que estic ben segur que entre els Supermercats Solidaris no en tenin Cap de Cardedeu . Hu dic per que estos abans tiraben lo Caducado als Contenidors de Basura Cuan ban beura alguna familia i Catalana i immigrant buscan el menjar caducado per portar a casa JA No el tiran un el tiraban sempre ara beix alguns encargados bien cargados sempre cap a casa seva HU Amagan per que familias pobres no o puguin aprofitar DE Aqui que digui a CARDEDEU NO JA CAP SUPERMERCAT SOLIDARI Que dongui material Escolar ni res ...
  • 2
  • 0

Comenta aquest article