Neixen uns premis que reconeixen la Responsabilitat Social Empresarial

L'associació Respon.cat tanca el termini per enviar candidatures al guardó aquest dijous 10 de setembre


Respon.cat, una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social (RSE) a Catalunya presentada fa mig any, ha impulsat uns premis amb el mateix nom que volen reconèixer la tasca social de les empreses i compten amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.

Els Premis Respon.cat a la trajectòria distingeixen dues categories, una destinada a grans empreses i l’altra de reconeixement al compromís de les petites i mitjanes. Està previst també, reconèixer bones pràctiques en els àmbits del voluntariat d'empresa, programes ambientals d'RSE, i territoris socialment responsables.
 
La presentació de les candidatures a les diverses categories finalitza el proper dia 10 de setembre. Correspon a les entitats col·laboradores dels premis, en virtut de la seva representativitat i amb la voluntat de sumar esforços, presentar la proposta de les empreses candidates.

El jurat dels premis Respon.cat estarà format per representants del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, dels Departaments d'Empresa i Ocupació, Territori i Sostenibilitat i Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, una persona en qualitat d'experta en RSE i el president de l'associació Respon.cat.

"Aquest reconeixement és necessari de cara a la societat, perquè convé fer evident que hi ha empreses que fan un esforç per tal de ser sensibles a les necessitats i inquietuds de l'entorn", asseguren des de l'associació.També és important "de cara als diferents grups d'interès, perquè puguin conèixer les millors pràctiques" i per a "les pròpies empreses, com a estímul de superació, i com a formalització del reconeixement social, i per a fomentar la creativitat en la recerca de solucions innovadores que abordin els reptes de sostenibilitat", sentencien.

L’acte de lliurament, previst per a finals del 2015, es realitzarà a la Llotja de Mar de Barcelona.

Les bases de la convocatòria i el formulari per presentar candidatures estan disponibles al web de l'associació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article