Neix la primera Associació de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

La CETIP agrupa onze centres i més de 1.700 persones amb diversitat funcional


La setmana passada es va celebrar a la seu de PIMEC a Barcelona l'Assemblea General Constituent de CETIP, la primera Associació Catalana de Centres Especials de Treball (CET’s) d’Iniciativa Privada.

Creada aquest 2015 amb l’objectiu d’agrupar, enfortir i coordinar esforços, CETIP agrupa onze CET’s i més de 1.700 persones amb discapacitat.

L’associació defensa els interessos i representa de forma institucional als CET’s. Així mateix "advoca per un model de mesures alternatives que ha funcionat en els darrers 15 anys" i facilitarà la negociació del conveni col·lectiu de Centres Especials de Treball, amb la voluntat "d’aprofundir en el model europeu de treball protegit i traslladar bones pràctiques en l’àmbit estatal i català".

CETIP, a més, defensa la Iniciativa Privada com a "primer motor de creació de llocs de treball als CET’s i com a model més productiu i sostenible".

La seva Junta Directiva està formada per en Cristian Rovira (Grupo SIFU) com a president, Luisa Gámez (DINAT) com a vicepresidenta, Juan Torremocha (Integra PMC) com a secretari general i Victor del Pino (Xappy People) com a tresorer.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article