AMPANS posa en marxa el projecte 'Salut i pedals'

L'entitat, que atén persones amb discapacitat, ha obert un banc de bicicletes per fomentar l'esport i l'oci entre la ciutadania i els seus usuaris


AMPANS ha encetat el projecte Salut i pedals, un banc de bicicletes que neix amb l’objectiu de fomentar l’esport i l’oci com a hàbits saludables entre les persones usuàries de l’entitat i el públic en general.

El banc de bicicletes, que estarà ubicat al Garden d’AMPANS a Santpedor,  ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Pirelli que dóna suport al projecte amb una dotació inicial que inclou 10 bicicletes i cascs.
 
El material esportiu i de seguretat estarà a disposició de les persones usuàries d’AMPANS però també al servei de la resta de ciutadans de forma gratuïta, si bé podran fer aportacions voluntàries al projecte que es destinaran al seu manteniment i creixement, com ara a l’ampliació  amb bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Persones usuàries d’AMPANS seran les encarregades de dur a terme la gestió del dia a dia d’aquesta iniciativa, que va posar-se en marxa ahir amb una sortida a Urpina, Sant Salvador de Guardiola, escenari de la Festa de la Verema del Bages.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article