La campanya 'Catalunya amb els refugiats' necessita voluntaris

Fa una crida per empaquetar i classificar la roba d'abric recaptada aquesta darrera setmana i enviar-la a la frontera entre Croàcia i Eslovènia


Deu entitats socials i ONGs catalanes han creat sinergies amb l'objectiu de recollir mantes i roba d'hivern per als refugiats que es troben en situació precària al centre d'Europa.  Sota el lema 'Catalunya amb els refugiats', han impulsat una operació d'urgència que ha recollit en una setmana material suficient per omplir dos tràilers.

Entre els mesos de gener i juny de 2015, més de 557.300 persones han sol·licitat acollida al continent europeu, unes 141.900 en països que no formen part de la UE. La iniciativa té com a objectiu últim l'enviament d'ajut humanitari a la frontera d'Eslovènia amb Croàcia. Per a acomplir-lo, les entitats van fer una crida perquè la ciutadania fes donacions en forma de mantes, sacs de dormir, tendes de campanya, jaquetes d'abric, botes i altra roba d'hivern, com  bufandes i guants.

En tan sols una setmana han pogut recaptar material suficient per a omplir dos tràilers amb uns 100 palets de roba d'hivern. Ara necessiten voluntaris que vulguin ajudar a classificar el material, ubicar-lo en caixes aprofitant al màxim l'espai i ordenant-lo en palets perquè arribi quan abans al destí.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article