La Creu Roja distribueix roba d'hivern a més d'un miler d'infants

El Departament de Benestar facilita 96.326 euros a l'organització humanitària, que els reparteix en forma de targetes de prepagament


La Creu Roja Catalunya ha iniciat la seva campanya especial d’hivern de vestuari infantil per segon any consecutiu. Des de finals d’octubre i fins al 8 de novembre, distribuirà targetes de prepagament per tal que les famílies puguin comprar roba d’abric en botigues esportives.

Aquesta iniciativa, dotada econòmicament amb 96.352,82 euros, està finançada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Les famílies rebran una targeta de prepagament carregada amb 100 euros per fill o filla, tot i que, en alguns casos, aquest import s'ampliarà en funció de la situació de la llar.

D'aquesta manera es vol fer front a una realitat incòmode: el 27,3% dels infants catalans estan en risc de pobresa, segons dades de l'Idescat, i prop del 34% de les famílies ateses en projectes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja no pot destinar diners al vestuari dels seus fills, d'acord amb l’Observatori de Vulnerabilitat de l’entitat (2013).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article