Arriba la Fira de Consum Responsable a Barcelona

La plaça de Catalunya acollirà del 19 de desembre al 4 de gener la primera edició d'aquesta mostra d'economia solidària


Aquestes festes de Nadal la plaça de Catalunya serà l'escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable, d'Economia Social i Solidària. Entre el proper dissabte 19 de desembre i el 4 de gener, entitats i empreses d'economia social hi exposaran i vendran els seus productes i serveis per convidar els ciutadans a practicar un consum responsable i de proximitat.

La fira romandrà oberta tots els dies, de les 10 del matí a les nou de la nit, excepte Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any; i hi participaran 65 entitats i projectes, que oferiran un ampli ventall d'ofertes: alimentació, roba, cultura i coneixement, comunicació, finances ètiques, salut i cura, entre d'altres.

La mostra agafa el relleu de la Fira de Nadal d'Economia Social que se celebrava als Jardinets de Gràcia des del 2012.

Activitats obertes i gratuïtes

La Plaça Catalunya s'erigirà també durant les festes com un gran pol d'activitats obertes i gratuïtes per a tothom, amb un escenari a l'aire lliure que acollirà espectacles, jocs i animacions.

La programació durant aquests dies estarà adreçada a públics de totes les edats i comptarà per una banda amb espectacles fixes, i per l’altra, amb un calendari d’activitats temàtiques que variaran cada dia. L’horari serà d’11 del matí a nou del vespre i les activitats es programaran en diferents moments del dia.

 


Informació de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article