En marxa la primera pàgina de facebook per a la divulgació de l’epilèpsia

La gestiona la Unitat d’Epilèpsia de l’Hospital del Mar i permet assessorar professionalment pacients i famílies a través de la xarxa


La Unitat d’Epilèpsia de l’Hospital del Mar ha endegat la primera pàgina de Facebook professional sobre la malaltia de l’Estat. La plataforma pretén erigir-se com una font d’informació de màxima actualitat i rigor. 

La pàgina, que va començar a caminar ara fa dues setmanes, ja compte amb 258 ‘m’agrades’ i és gestionada pels professionals de l’Hospital del Mar. Rodrigo Rocamora, cap de la Unitat d’Epilèpsia del centre, ha explicat a Barcelona FM que la creació d’aquest portal respon a la demanda que han fet associacions de malalts, així com pacients i familiars que tenen dubtes sobres les tècniques, la tecnologia o el tractament que han de seguir els afectats d’epilèpsia.
 
La nova plataforma també incorpora enllaços a continguts interessants d'altres pàgines i vídeos i articles d'opinió qualificada. A més, tot i que no vol donar resposta a casos concrets, sí que assessorarà  de manera genèrica pacients i familiars; i contrarestarà la informació errònia que circula per la xarxa.  
 
A Catalunya entre l’1 i l’1,5% de la població té epilèpsia. S’estima que hi ha 130.000 afectats a la comunitat autònoma i entre 300.000 i 450.000 a tot l’Estat.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article