85 municipis catalans s’adhereixen a la campanya ‘Cap nen sense caramels’

L’Associació de Celíacs de Catalunya endega per vuitè any consecutiu aquesta iniciativa perquè les cavalcades de reis llancin llaminadures sense gluten


La cavalcada de reis és una nit màgica per als infants. No obstant, els nens i nenes celíacs sovint es troben que els caramels que es llancen des de les carrosses no són aptes per a ells. És per això que l’Associació de Celíacs de Catalunya va engegar ara fa vuit anys la campanya ‘Cap nen sense caramels’. 
 

Enguany 85 municipis catalans s’hi han sumat i permetran que aquest infants gaudeixin de llaminadures sense gluten, això suposa una reducció de 14 poblacions respecte de l’any passat
 
La campanya s’adreça a tots els ajuntaments de Catalunya i Menorca i demana que els caramels que no tinguin gluten portin algun tipus d’identificació per tal que els infants que tenen aquesta alteració ho sàpiguen. 
 
L’Associació de Celíacs de Catalunya, fundada el 1977, la formen més de 7.000 famílies i al voltant de 10.000 celíacs catalans, un 60% dels quals són menors. 
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article