Creu Roja repartirà joguines entre 25.000 infants en situació vulnerable

A través d'una campanya de recaptació, l'entitat ha recollit prop de 70.000 joguines que repartirà a menors de 447 municipis catalans


La campanya de la Creu Roja Joventut s'havia proposat aconseguir 20.000 joguines per fer-les arribar a infants de 0 a 3 anys i de 9 a 12 anys que pateixen risc d'exclusió social. En aquesta 23a edició de la campanya, que ha portat el lema 'Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat' es buscaven joguines educatives i noves que, preferentment, promoguessin el joc cooperatiu. 
 

L'entitat ha recaptat un total de 70.000 joguines que s'entregaran a 25.244 infants de tot Catalunya. Un total de 1.500 voluntaris de Creu Roja seran els encarregats de repartir, en els 447 municipis on s'ha dut a terme la campanya, totes les joguines durant la nit d'avui. Per recollir els regals per als seus fills i filles, la majoria de famílies s’adrecen a les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja més properes al seu domicili abans d’aquesta nit. 
 
La xifra de joguines recollides enguany és lleugerament inferior als 29.142 infants a què va arribar la campanya ara fa un any. Després d’uns anys de tendència continuada l’alça, la campanya de joguines ha tocat sostre, de la mateixa manera que el conjunt de projectes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja a Catalunya, segons informa l'entitat. 
 
Això no obstant, el nombre de beneficiaris de la campanya d’enguany continua estan molt per sobre dels nivells anteriors a la crisi econòmica. Durant l’edició 2008-2009, els infants que van rebre joguines de la mà de CRJ van ser 8.635, un terç dels actuals. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article