Ampans celebra el seu 50è aniversari amb un espectacle de la Fura dels Baus

Serà un homenatge als voluntaris de l'entitat que s'han compromés amb les persones amb discapacitat intel·lectual


Avui Ampans clou els actes del 50è aniversari de l'entitat. Ho fa a través de dos actes lluïts: la recollida simbòlica d'ampolles de cava decorades i una xarxa humana de 40 metres d'alçada que conformaran l'eix principal de l'espectacle 'Dreams', creat per la Fura dels Baus

La recollida d'ampolles de cava decorades és una acció promoguda pels pels antics organitzadors de les campanyes de l'Ampolla i el paper de l'entitat. Amb la col·laboració del Cercle Artístic de Manresa, s'ha organitzat un taller perquè nens i nenes puguin decorar les ampolles i puguin deixar-les a les escales de Crist Rei. La recollida d'ampolles serà durant tot el dia d'avui dissabte fins a les set de la tarda, quan es farà l'encesa d'espelmes i la foto final. 
 
Paral·lelament, l'entitat comptarà amb prop de 200 voluntaris que formaran l'equip de treball de la Fura dels Baus, que ha ideat una coreografia que s'elevarà fins a 40 metres d'alçada a través d'una grua. A la coreografia, hi haurà fins a 42 persones d'Ampans. La idea és simbolitzar la 'xarxa humana' de voluntaris que fan possible el dia a dia d'Ampans a través de famílies, voluntaris i col·laboradors que fan possible que no hi hagi 'límits' sinó 'oportunitats', com apunten des de l'entitat. 
 
L'espectacle porta per nom 'Dreams' i és fruit d'un treball de preparació de més de dos mesos amb els membres de la Fura dels Baus. Els preparatius de l'espectacle es podran seguir durant tot el dia de l'acte a la Plaça Sant Domènec de Manresa, però serà a dos quarts de vuit del vespre l'hora de l'espectacle que comptarà amb l'actuació musical en directe del grup Puput, i l'actuació de Xàldiga, que col·laboren en l'acte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article