Es busquen voluntaris per la campanya 'Posem-li pebrots al càncer'

La FECEC oferirà, el 29 i 30 de gener, bosses de pebrots als supermercats Condis, els beneficis de les quals aniran destinats a ajudar malalts oncològics


El proper dijous 4 de febrer es celebra el Dia Mundial contra el Càncer. El cap de setmana abans - 29 i 30 degener- la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsa un any més la campanya 'Posem-li pebrots al càncer', per la qual busca voluntaris.

La campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es reparteixen bosses de pebrots entre els clients de la candea a un preu simbòlic d'un euro i mig. La idea de 'Posem-li pebrots al càncer' és la de fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d'acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir diners per desenvolupar projectes d'atenció a malalts.
 
Per tal que la campanya arribi als 335 supermercats que Condis té repartits per Catalunya, la Federació fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntaris ajudin a repartir les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya. Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horaria del 29 o 30 de gener a través d'aquest formulari on també ha d'escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. 
 
'Posem-li pebrots al càncer' també trascendirà dels supermercats Condis a les xarxes socials. La FECEC anima que tota la gent que hagi adquirit una bossa de pebrots es faci una foto amb ella i la pengi al Facebook i al Twitter amb l'etiqueta #pebrotscancer. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article