Nova publicació digital per difondre els valors del disseny inclusiu

Es tracta d'una publicació quinzenal del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya


'Hola, Design for All' (Hola, disseny per tothom) és la nova publicació digital que el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya (CODGC) ha llançat amb la intenció de parlar dels valors del disseny inclusiu. La proposta ha comptat amb la participació de l'Agència de Comunicació Social (ECAS), que ha ajudat amb la conceptualització del projecte.

"La mobilitat global, el boom de l’envelliment actiu i el canvi en els hàbits de consum de les persones grans o amb discapacitat i dels seus familiars suposen a Europa un mercat potencial de 120 milions de persones", expliquen a 'Hola, Design for All', com a espurna que ha portat a professionals del Col·legi de Disseny Gràfic a impulsar aquesta publicació.

Es tracta de crear un "disseny per a tothom" i, alhora, una "comunicació accessible" per ajustar l'oferta "a les necessitats reals d’un mercat en canvi". La primera pedra d'aquesta intenció la fica la publicació digital amb un recull d'entrevistes a professionals del disseny que comparteixen, en el 'design for all' un "un nou impuls per a la innovació, la creativitat i la competitivitat de les seves organitzacions i empreses".

La primera de les entrevistes del portal ja es troba online i és a Barry Ginley, responsable d'inclusió social i discapacitats de Victor & Albert Museu de Londres. Demà dilluns està prevista la publicació de la conversa amb Paulina Ballbè, directora del Postgrau d'Envelliment actiu de la UPF. El complet de les entrevistes, que es publicaran quinzenalment, formen part del monogràfic sobre ‘Disseny per tothom en Catalunya’ que té prevista la seva data de publicació el proper trimestre de 2016.

Hola, Design For All' és la primera d’un conjunt d’accions iniciades des de la vocalia de Design for All del CODGC per a difondre el valor estratègic del Design for All aplicat al disseny de la comunicació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article