Teresa Maria Pitarch, nova presidenta de l'Institut Català de les Dones

Pren el relleu de Montse Gatell que ocupava el càrrec des de l'any 2011


Teresa Maria Pitarch i Albós relleva avui Montse Gatell com a Presidenta de l'Institut Català de les Dones. Nascuda el 1964 a Barcelona, va llicenciar-se en Dret per la Universitat de Barcelona i va estudiar dos postgraus en Dret Administratiu i Economia i Creació d'Empreses.

Pitarch compta amb una llarga trajectòria a l'administració de la Generalitat. Ha exercit diversos càrrecs al Servei Català de Trànsit i al Servei Territorial de Trànsit de Barcelona i ha estat responsable econòmica a la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa del  Departament d’Empresa i Ocupació.  Així mateix, ha estat cap de l’Àrea Jurídico-Administrativa i subdirectora de Coordinació Administrativa de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA).

Des del 2011 ha ocupat el càrrec de directora general de l'Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública, dins del Departament de Presidència, del qual depenen les polítiques de dones i, conseqüentment, l'Institut.

Actualment Teresa Maria Pitarch és Consellera Municipal de Barcelona i vicepresidenta del Consell Plenari del Districte de l'Eixample, càrrecs que encara desconeixem si seguirà mantenint.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article