Creu Roja llança una campanya per promoure el voluntariat amb la gent gran

Suma esforços amb la Diputació de Barcelona per sensibilitzar sobre els drets i necessitats d'aquest col·lectiu a les xares socials amb l'etiqueta #MaiCaminareuSols

La Creu Roja i la Diputació de Barcelona (DIBA) llancen una campanya per fomentar el voluntariat amb la gent gran. L'objectiu és sensibilitzar sobre els drets i les necessitats d'aquest col·lectiu i promoure que la ciutadania faci voluntariat en projectes de proximitat.

La campanya “Suma’t al voluntariat amb la gent gran” es durà a terme fins el proper 17 de febrer i es difondrà mitjançant un espai web específic, les xarxes socials (amb l’etiqueta #MaiCaminareuSols) i els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), DIBA i la pròpia ONG. Per aquests canals, també s’emetrà el vídeo de la campanya, que posa en valor les diferents necessitats de la gent gran.
 
Mitjançant aquesta iniciativa, també s’explicaran les accions que  impulsaran conjuntament en favor de la gent gran, amb el suport del voluntariat al món local. Ambdues institucions volen propiciar-hi espais on pal·liar la soledat de la gent gran, organitzar activitats que motivin l’envelliment actiu, afavorir la participació de les persones grans en espais comunitaris, donar suport a les seves llars i detectar situacions de vulnerabilitat.

També volen intensificar la seva col·laboració per combatre els maltractaments entre la gent gran, tot i que encara no s'han concretat les accuions que duran a terme.

Si vols fer-te voluntari pots veure quins passos has de seguir i inscriure't aquí.  
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article