Festa intercultural per promocionar la campanya 'Donate a book to these girls'

La jornada festiva serà dissabte a dos quarts d'1 del migdia a la seu de la Fundació Akwaba


La Fundació Akwaba vol aconseguir 1.200 euros a través de la campanya de micromecenatge ‘Donate a book to these girls’ (Dóna un llibre a aquestes noies) per facilitar material didàctic a 60 dones immigrants que estudien castellà. Per ajudar a promocionar-la, Akwaba organitza aquest dissabte una festa intercultural.

L'acte, que tindrà lloc demà a partir de dos quarts d'1 del migdia a la seu de la Fundació Akwaba (C. Llobregat, 145. L’Hospitalet del Llobregat), servirà com a reclam per a participar en la campanya de micromecenatge que va engegar l'entitat el 13 de gener. Comptarà amb gastronomia de diferents països, un taller de pintura infantil i un estand d'intercanvi de llibres de lectura.

‘Donate a book to these girls’ vol aconseguir, a través de la plataforma de micromecenatge solidari migranodearena, la quantitat de 20 euros per alumna. La campanya estarà oberta a donacions fins al proper 31 de març. Fins ara s'han recaptat prop de 700€, una mica més de la meitat de l'objectiu.

Tots els cursos que es promouen des d'aquesta organització són gratuïts i els professors són voluntaris. Per aquest motiu, el projecte només pretén recaptar fons per a la compra de material didàctic. La Fundació Akwaba és una organització sense ànim de lucre que aspira a formar les persones en situació més vulnerable amb l'afany de construir una societat més justa, sense exclusions ni desigualtats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article