En marxa el Baròmetre 2016 del Tercer Sector Social

En la seva segona edició, l'eina analitzarà l'impacte de les entitats a la societat i incorporarà un informe individualitzat per a cada una d'elles


La Taula d'Entitats del Tercer Sector ha començat a treballar en la segona edició del Baròmetre del Tercer Sector Social, amb l'objectiu de conèixer quina és l'aportació que fan les 3,000 entitats membres a la societat, el seu abast i les dificultats amb què es troben.

El Baròmetre és una eina àgil i anual que ja es va posar en marxa l'any passat amb la intenció de reflectir quins són els punts forts i febles de les entitats, tant en matèria pressupostària com en l'impacte social i organitzatiu que generen. Per a fer-ho possible, des de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social es demana a les entitats participants que emplenin un qüestionari abans del 21 d'abril. Aquestes respostes són confidencials i no es comparteixen amb organismes externs.

Enguany hi haurà novetats. Entre elles, s'analitzaran els resultats en clau territorial i l'evolució del sector als darrers tres anys, i finalment s'enviarà un informe individualitzat a totes les entitats participants perquè puguin tenir dades més pròximes al seu focus d'interès.

L'objectiu final d'aquesta iniciativa, doncs, és que es puguin posar en comú dades recents i objectives d'aquest sector. Els resultats de l'anàlisi d'enguany es presentaran a principis de juliol.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article