Consultes sobre sexualitat, ara a través de WhatsApp

El Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat impulsa un projecte que aprofita el potencial de l’aplicació per resoldre dubtes entorn del sexe


El Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) ha posat en marxa un projecte que aprofita les possibilitats de l’aplicació mòbil Whatsapp per assessorar adolescents en termes de salut sexual i reproductiva, i relacions afectives i eròtiques. L’objectiu és fer prevenció entre aquest col·lectiu.

La iniciativa la duen a terme professionals del CJAS, que ofereixen resposta a  adolescents i joves que tinguin consultes sobre salut sexual i reproductiva (anticoncepció d’urgència, mètodes anticonceptius, retard de la menstruació, embaràs, infeccions de transmissió sexual, etc.).

Així mateix, també responen qüestions relacionades amb la sexualitat, com ara la masturbació i la identitat i orientació sexual ; i sobre dificultats en les relacions (confusió de sentiments i emocions, primeres relacions sexuals compartides, dificultats en la relació de la parella, problemes en les relacions sexuals, ets).
El CJAS ha apostat per Whatsapp, ja que és la plataforma més habitual que utilitzen els joves. A més, el servei d’atenció a través d’aquesta aplicació és ràpid, àgil, anònim i personalitzat.

El telèfon de consulta és el 687 748 640 i l’horari d’atenció en línia és els dilluns i els dimecres de les tres de la tarda a les quatre de la tarda, els dijous de les quatre a les cinc i els divendres de les dues a les tres. No obstant, les consultes es podran dur a terme en qualsevol hora del dia. Totes les converses i els seus números de telèfon seran esborrats de l’historial del mòbil cada 48 hores.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Montse Albet Sant Cugat Sesgarrigues
1.

Em sembla una iniciativa molt interessant per la gent jove. Té un àmbit territorial concret d'actuació, és per tot Barcelona? per tot Catalunya?

  • 0
  • 0

Comenta aquest article