Arriba la 4a edició de la festa 'Somriu per la infància' a Port Aventura

La FEDAIA organitza aquest dissabte una jornada per recaptar fons i sensibilitzar la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats dels menors

Aquest dissabte 9 d'abril se celebra un dia solidari a Port Aventura World. L'organitza la FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament, per a recaptar fons i sensibilitzar la població sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats de tots els infants.  

Aquesta és la quarta edició de 'Somriu per la infància', un dia en el qual els protagonistes són els nens i joves, especialment els vulnerables, i en el qual el somriure és "l'element d'unió que iguala tots els infants, més enllà de la seva situació social o econòmica", explica la federació.

Es poden adquirir entrades per aquesta jornada a un preu especial de 18 euros a través d'aquest web. Part de la recaptació es destinarà als programes que desenvolupa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats i fer efectiu el dret de tots els infants a gaudir d'activitats lúdiques, culturals i esportives que, consideren, juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

Per impulsar la venda d'entrades, la FEDAIA ha llançat una "cadena de somriures solidaris" a les xarxes socials que busca recollir fotografies amb somriures sota l'etiqueta #somriuxlainfancia4
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article