'Barcelona, ciutat refugi', nou cicle de xerrades de voluntariat

Les sessions van dirigides a tothom qui estigui interessat a col·laborar en l'acollida de persones refugiades a la ciutat


El pla 'Barcelona, ciutat refugi', impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han iniciat un cicle de xerrades informatives sobre el voluntariat adreçades a tothom qui s'ofereixi a col·laborar en l'acollida de persones refugiades a Barcelona. L'objectiu és establir un contacte directe amb les persones voluntàries per tal de guiar-les en les tasques i resoldre dubtes.

Aquestes xerrades reuneixen un total de sis sessions entre els mesos d'abril i juny i es complementen amb una formació breu en polítiques d'asil i refugi a l'Estat espanyol i iniciació al voluntariat. El passat dilluns 11 d'abril es va dur a terme la primera sessió en la qual van assistir 15 persones. La resta de xerrades estan programades pel proper 9 de maig a les 10 del matí, 23 de maig a les 5 de la tarda, 30 de maig a les 10 del matí, 13 de juny a les 10 del matí i 27 de juny a les 10 del matí. La durada és aproximadament d'una hora i tenen llloc a la Sala de Formació de la FCVS (C/ Grassot, 3, planta baixa), a Barcelona.

Cada sessió va dirigida a diferents voluntaris i l'aforament és limitat a 25 persones. Per poder-hi assistir, cal omplir el següent formulari. Un cop enviat, les persones interessades rebran un correu electrònic amb les indicacions que han de seguir per inscriure-s'hi. També se'ls dóna la opció de rebre una atenció personalitzada segons la seva disponibilitat i se'ls ofereix la possibilitat de buscar ofertes de voluntariat a través de les Borses de Voluntariat que gestiona la FCVS.

Per a més informació podeu trucar al 93 314 19 00 o enviar un correu electrònic a [email protected]


 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article