CorreBlau, la cursa solidària per a la inclusió escolar d'infants amb autisme

Se celebrarà el proper 8 de maig al Parc de la Ciutadella i tindrà un recorregut de 5 quilòmetres


L'Associació Aprenem organitza, un any més, la cursa solidària CorreBlau. Aquesta vol contribuir a la inclusió escolar dels infants amb autisme i se celebrarà el proper diumenge 8 de maig a partir de les 10h a Barcelona. L'entitat anima als participants a gaudir de la cursa i de la seva implicació en defensa dels drets de l'alumnat amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

La prova té un recorregut de 5 quilòmetres i s'iniciarà al Parc de la Ciutadella (Passeig de Picasso, 21). S'hi poden inscriure persones majors de 14 anys i es repartiran sis premis en total, tres per la categoria femenina i tres per la masculina.

L'import per participar a la cursa serà de 12 euros i inclourà una samarreta, avituallament i una col·laboració de 5 euros per al projecte 'Construim Capacitat', de la mateixa associació. Tothom qui hi vulgui participar pot inscriure's a través del formulari online i també es poden fer donacions a través de la mateixa pàgina d'inscripcions, amb l'opció de 'Dorsal Zero'.

La recollida de dorsals es podrà fer dissabte 7 de maig al Decathlon de Ciutat Vella de les 10 del matí a les 8 del vespre, o diumenge 8 de maig al Parc de la Ciutadella, just abans de la cursa (de 8 a 9 del matí).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article