Creen una enquesta per conèixer les mancances d'informació sobre salut mental

És una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya adreçada a persones amb trastorns mentals, familiars o amics d'aquestes i professionals de l'àmbit


La Federació Salut Mental Catalunya ha presentat una enquesta adreçada a persones amb trastorns mentals, familiars, amics i professionals de l'àmbit amb l'objectiu de diagnosticar les mancances d'informació sobre problemes de salut mental i així poder generar nous materials divulgatius.

Es tracta d'un qüestionari que es respon aproximadament en 15 minuts i romandrà obert a la xarxa fins dilluns 9 de maig. Aquest, inclou preguntes sobre l'experiència personal, l'accés i el grau d'informació, el suport rebut i la relació amb l'entorn.

Aquesta iniciativa s'inclou dins el projecte 'Activa't per la salut mental', coordinat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat, per millorar l’atenció a les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars. És un projecte pilot, de tres anys de durada, que ara per ara es desenvolupa a tretze municipis de Catalunya.

Amb tot, el que es vol aconseguir és que persones amb problemes de salut mental greus o bé persones properes a aquesta puguin esdevenir agents actius en el propi procés de recuperació, i millorar d'aquesta manera la seva qualitat de vida.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article