S'obre el 6è concurs de projectes sobre salut i benestar en l'era digital

Aquest s'inclou dins les VI Jornades R+D+I TIC Salut i Social i el límit per presentar propostes és el 25 de juny

Vic rebrà el proper 29 i 30 de setembre d’enguany la sisena edició de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social. Com cada any, s’obre un concurs per presentar projectes de recerca, models de prototips i solucions innovadores implementades que donin resposta al repte de la salut i el benestar en la societat digital.
 

El termini per a presentar les propostes és el dia 25 de juny i es poden enviar a través del web de les jornades. Hi haurà premis als millors projectes segons tres categories: “Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2016”, “Mobile World Capital Barcelona” i “Euroregió Pirineus-Mediterrània”.

Aquest acte, que dóna continuïtat a les cinc primeres edicions celebrades a Girona, té per objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector de les TIC especialitzats en l’àmbit de la salut i el benestar social. Tanmateix es vol constituir una plataforma de referència per a la transferència de coneixement i així facilitar la convergència entre el món de la recerca, l’empresa i l’assistència.

Al llarg de la trobada hi haurà taules rodones sobre models de negoci, transferència tecnològica i transformació digital. També hi haurà grups de recerca, càpsules de comunicació, entrevistes B2B, speakers’ corner, zona d’exposicions, etc. Aquestes jornades s'adrecen principalment a emprenedors i empreses del sector TIC, salut i social, recercaires de diferents disciplines, CIOs i tècnics d’entitats assistencials, professionals interessats en el sector, i fins i tot estudiants universitaris i de secundària.

Són moltes les entitats que estan darrera d’aquest engranatge: la UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), la Fundació TicSalut, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, l’ICS-Catalunya Central, l’EBA Vic, l’EBA Centelles, el Mobile World Capital Barcelona i l’Euroregió Pirineus-Mediterràni. D’altra banda, la Fundació d’Osona per la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES) gestionen la secretaria tècnica.

Es tracta d’un esdeveniment de grans dimensions i per tant, per poder assistir a les jornades cal inscriure’s prèviament, tot i que encara no s’ha obert el termini. Fins el 31 de juliol el preu és de 120€ per accedir a les jornades, mentre que a partir del juliol serà de 150€. Els estudiants tenen una taxa reduïda de 50€. 

Tota la informació es publicarà en els propers dies al web de les jornades i a les xarxes socials amb l’etiqueta #JornadesRDI. Per qualsevol consulta, podeu escriure a [email protected]
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article