Fundesplai impulsa la campanya 'Encerta l'Estiu-Un estiu per a tothom'

Amb aquesta iniciativa es pretén recaptar fons perquè tots els infants i joves puguin gaudir d'activitats de lleure en època estival


Fundesplai impulsa un any més la campanya 'Encerta l'Estiu-Un estiu per a tothom'. L'entitat té per objectiu recaptar fons per garantir que tots els infants i joves (d'entre 3 i 17 anys) puguin gaudir d'activitats de lleure durant l'època estival, ja sigui participant en casals, campaments o colònies.

Aquests fons es traduiran en beques destinades a famílies on algun dels progenitors es troba a l'atur. L'import mitjà d'aquestes és aproximadament de 50€, però pot arribar a cobrir fins al 75% del preu de l'activitat.

Per a poder accedir a les beques, cal fer una inscripció prèvia a algunes de les activitats d'estiu que organitza Fundesplai o les seves entitats (casals, colònies i campaments) per reservar la plaça, i després es podrà fer la sol·licitud de beca. Amb la inscripció feta, les persones interessades rebran informació per poder entrar a la intranet. Caldrà seleccionar l'opció de sol·licitud de beca i posteriorment completar la informació per validar la beca.

L'any passat l'entitat va recollir 274.996 euros i es van poder atorgar fins a 4.774 beques, donant resposta a 1.557 infants i joves provinents de 86 municipis. Enguany, es planteja atorgar 5.300 beques. L'organització compta amb fons de la Diputació de Barcelona, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i de la Generalitat de Catalunya.

Mètodes de recaptació de fons

Per a poder recaptar fons, Fundesplai ha obert un espai online on es poden fer donacions per a aquestes famílies amb pocs recursos econòmics.

Amb la mateixa intenció, l'entitat també ha organitzat una nova edició de la Gimcana Solidària. un joc de competicions amb el que volen aconseguir 50.000 euros. Enguany, treballen amb la proposta educativa 'Camins, Entorn de l'Excursionisme' amb un doble propòsit: recaptar fons i fer cims. Tothom qui estigui interessat en participar a la Gimcana Solidària, pot formar un equip amb altres companys i omplir aquest formulari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article