Vente Pa'K,10 anys apostant per un oci nocturn alternatiu i juvenil

La Fundació Marianao celebra l'aniversari del projecte amb diverses activitats aquest divendres i dissabte


El 2006, un grup de joves de Sant Boi de Llobregat van decidir omplir un buit que hi havia a la ciutat pel que fa a l'oferta d'oci alternatiu juvenil. Aquest és l'origen de Vente Pa'Ka, un projecte que des de la seva creació arriba cada any a 1.500 joves d'entre 15 i 35 anys a través de diverses activitats que s'organitzen els divendres i dissabtes al vespre. 

El programa compta amb el suport de l'equip professional de la Fundació Marianao i altres recursos de la ciutat, i aposta per l'apoderament dels joves. Aquesta setmana, la iniciativa celebra una dècada d'existència i ho fa -no podia ser d'altra manera- amb un programa d'activitats. Aquest divendres a la tarda, la plaça Teresa Valls i Divi s'omplirà tallers per a tots els públics.

A partir de les set els qui ho vulguin podran divertir-se amb un futbolí, també un futbolí humà inflable, i una taula de Ping Pong. Més tard, a partir de dos quarts d'onze, començaran vuit activitats a la plaça: màgia, rol, Big Games amb els nois de Frikigames, una masterclass de salsa, una demostració de softcombat, percussió, risoteràpia i un campionat de ping pong. 

La festa de l'aniversari tindrà lloc demà dissabte a la plaça de l'Ajuntament. Hi haurà exhibicions i monòlegs i conclourà als jardins de Can Torrents amb sopar, brindis i la projecció del vídeo dels 10 anys que s’haurà enregistrat durant els actes de celebració del projecte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article