Aquest diumenge, nova edició de la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'

Més de 600 piscines a Catalunya participaran enguany a la iniciativa que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa més de 20 anys


La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza un any més la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'. Es tracta de la 23a edició de la jornada solidària, que se celebrarà el proper diumenge 10 de juliol a més de 600 piscines d'arreu de Catalunya.

Des de l'organització busquen diferents voluntaris perquè se sumin a aquesta activitat. Les eprsones que vulguin formar part de l'equip podran dur a terme tasques d'informació de la campanya, venda de marxandatge, animació de la gent que s'acosti a les més de 620 piscines de tot el territori a mullar-se, inscripció de participants i recompte dels metres que han nedat; i control de la recaptació econòmica.

Els interessats poden inscriure's omplint aquesta fitxa o posant-se en contacte amb el FEM a través del telèfon 93 228 96 99 o per correu electrònic a [email protected].

A banda de l'habitual bany col·lectiu, el Mulla't arriba també als supermercats durant tot aquest juliol amb l'Oli OleAurum. Per cada ampolla d'aquest oli venuda, Olis de Catalunya cedirà un euo a FEM sense cost afegit per al consumidor. L'Oli del Mulla't es pot trobar a supermercats com Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Soli Discau, PlusFresc, Carrefour, El Corte Inglés i Valvi.

Aquest any també s’ha volgut sumar a aquesta campanya el Gremi de Restauració de Barcelona amb la Ruta del Pa amb Tomàquet. 38 establiments oferiran aquest clàssic de la cuina catalana daptat a les darreres tendències del món gastronòmic, des del gelat de pa amb tomàquet amb embotits catalans o coca de vidre fins l'aero de tomàquet.

Cada tapa de la ruta, que se celebra des d'ahir i fins el 17 de juliol, té un cost de tres euros i inclou també cervesa. De cada tapa, 30 cèntims es destinaran directametn a la lluita contra aquesta malaltia.

Tots els fons recaptats durant la campanya del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” aniran destinats a la FEM per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple.  una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central (SNC) mitjançant el sistema immunològic. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves (entre 20 i 40 anys) i afecta de manera predominant el sexe femení.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article