#AjudalsaSomriure: una campanya per oferir assistència odontològica a infants en risc d’exclusió

La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja són les entitats impulsores d'aquesta campanya que vol atendre fins a 300 nens i nenes


El 81,4% de les persones en risc d'exclusió social i amb problemes bucodentals no poden pagar-se els tractaments dentals. És per això que la Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja han iniciat la campanya de micromecenatge #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica gratuïta a infants que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

Aquesta iniciativa és accessible en diferents canals en línia, com ara les xarxes socials, el lloc web www.ajudalsasomriure.org, o bé al portal www.elmeugradesorra.org. L'objectiu és recaptar fons que es destinaran a cobrir diferents tractaments dentals a 300 nens i nenes en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

L'assistència que se'ls oferirà des de la Fundació Sant Pere Claver consisteix en tractaments odontològics bàsics, com ara intervencions d'higiene per indicació periodontal no estètica, obturacions en dents de llet o permanents, endodòncies o mantenidors d'espai.

D'altra banda, la Creu Roja s'encarregarà de seleccionar i derivar aquells infants pacients que ja vinguin derivats dels CAP de l'àrea metropolitana de Barcelona, segons les necessitats d'aquests.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article