Històries En Boles: un recull de 4 publicacions per conscienciar sobre malalties de transmissió sexual

Es tracta d'un joc interactiu impulsat pel CJB on l'usuari es posa a la pell del protagonista i decideix el final de la història


Et poses a la pell d'una noia heterosexual que es troba de festa, prenent MDMA. Coneixes un noi en un concert i acabeu a casa teva. Aneu directes al llit. Et sents còmoda, i estàs tranquil·la perquè estàs prenent pastilles anticonceptives. Tot i així, et sorgeix el dubte de si hauríeu d’utilitzar preservatius…Què fas? A) Et deixes portar, sense preguntar. B) No saps què fer, però al final li preguntes si porta preservatius. C) Treus directament uns preservatius d'un calaix.

Així comença 'Sortint de festa!', la tercera d'una sèrie de quatre històries que el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) ha publicat en el marc de la campanya Històries En Boles. Es tracta d'una iniciativa que vol facilitar als joves la informació necessària per resoldre dubtes entorn a la sexualitat i la prevenció de malalties de transmissió sexual.

Aquestes Històries En Boles són elaborades pel Grup de Treball de Sexualitat del CJB i permeten als joves ser els protagonistes i poden escollir els diferents camins que els acabaran portant al desenllaç de la història.

A través d'aquesta mena de joc interactiu, doncs, l'internauta es converteix en el protagonista de la situació i en determina el final amb les seves decisions. Això permet als adolescents prendre consciència de les seves relacions sexuals i afectives per tal d'anar amb cura davant les malalties de transmissió sexual.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article