El programa Incorpora facilita l'accés a 3.690 llocs de treball en sis mesos a Catalunya

Aquesta xifra ha significat un 25% més d'incorporacions que el primer semestre de l'any passat


El programa d’integració laboral de l’Obra Social La Caixa, Incorpora, ha facilitat en els darrers sis mesos a Catalunya l’ocupació de 3.690 llocs de treball a persones amb discapacitat, desocupats de llarga durada, majors de 45 anys, expresos, immigrants, joves en risc d’exclusió i víctimes de la violencia de gènere.
 

Aquesta xifra és un 25% superior en comparació al primer semestre de 2015, quan es va facilitar l’accés a 2.946 feines. L’èxit del programa és el resultat dels 275 tècnics que treballen per a la inserció laboral –és a dir, la persona que fa d’enllaç entre la beneficiària del programa i l’empresa que ofereix el lloc de feina‒, les 1.412 empreses implicades en el programa i les 120 entitats socials que s’encarreguen de desenvolupar el projecte de responsabilitat social corporativa.

De les 3.690 insercions del primer semestre d’enguany, 1.794 han estat protagonitzades per dones, la qual cosa representa el 48%. Un 32% dels casos les han ocupat persones amb alguna discapacitat (1.169) i la resta (2.521) persones amb risc d’exclusió.

A banda d’això, el programa també ofereix assessorament i acompanyament en accions encaminades perquè persones en situació de vulnerabilitat puguin trobar un lloc de feina, fent un seguiment de tot el procés.  
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article