S'obre la convocatòria de subvencions per a monitors de centres concertats d'educació especial

El Govern hi destinarà 6,5 milions d'euros a càrrec d’una partida dels Pressupostos de la Generalitat del 2017


La Conselleria d'Ensenyament ha obert el procediment de concessió de subvencions destinats a finançar les despeses de personal dels monitors de menjador, esbarjo i transport de centres educatius concertats d'educació especial.

La convocatòria correspon al curs escolar 2016-2017 i es poden presentar les sol·licituds de l' 1 al 15 de setembre, ambdós inclosos.
En la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), el departament assenyala que l’import de les subvencions, 6,5 milions d'euros, va a càrrec d’una partida dels Pressupostos de la Generalitat del 2017 condicionada a l’existència de crèdit adequat i suficient”.  

Els mòduls de subvenció són de 3.827,73 euros per curs als monitors de menjador, 3.827,73 euros als d’oci i 9.569,31 euros als de transport. La convocatòria es resoldrà en un període màxim de sis mesos des que va publicar-se, el passat 24 d'agost.

Subvenció per a personal que atengui alumnes amb necessitats educatives especials

La Generalitat també ha obert una convocatòria per subvencionar la contractació de personal per atendre alumnes amb necessitats educatives especials, a la qual preveu destinar 3,5 milions en els Pressupostos del 2017. Els centres interessats amb concert per als ensenyaments de segon cicle d’Infantil, Primària i Secundària obligatòria podran presentar les sol·licituds fins el 6 de setembre, i el mòdul de subvenció per a tot el curs és de 405 euros per cada hora setmanal subvencionada.

Subvenció per a centres concertats en zones socioeconòmiques desafavorides

El Departament de Meritxell Ruiz també ha obert la convocatòria pública per dotar de finançament addicional els centres concertats en entorns de característiques socioeconòmiques desafavorides, als quals destinarà 6,6 milions d’euros amb càrrec a una partida dels Pressupostos del 2017. D’aquests 6,6 milions d’euros previstos per al curs 2016-2017, 6 es destinaran als centres concertats per als ensenyaments de segon cicle d’Infantil, Primària i Secundària obligatòria, i 600.000 als concertats d’educació especial.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article