Sort acollirà el proper 3 de setembre la festa 'Posa't la gorra'

L’AFANOC trasllada la festa a la capital del Pallars Sobirà per tal de sensibilitzar a la societat i seguir donant a conèixer l’existència del càncer infantil


L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) organitza des de fa anys la festa 'Posa't la Gorra'. Es tracta d'una campanya que vol sensibilitzar a la societat i donar a conèixer el càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia. Enguany es desplaça per primera vegada a la capital del Pallars Sobirà, Sort, on se celebrarà el proper 3 de setembre.

Un dels efectes secundaris més usuals que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer és la pèrdua del cabell i habitualment es cobreixen el cap amb una gorra. La gorra com a símbol per recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer. És per això que l'AFANOC ha fet de les gorres el símbol de solidaritat vers tots aquests infants i vol lluir-les en un indret ple de natura, vitalitat i solidaritat.

La campanya 'Posa’t la gorra' és, a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que l'AFANOC duu a terme. Amb aquesta campanya, l'associació té la intenció d'aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

Durant la festa, es faran diversos tallers i activitats, totes recollides en un programa. Aquesta no serà l'única festa 'Posa't la Gorra' enguany. L'AFANOC ja ha programat cinc edicions més fins el maig de l'any vinent a Sitges, Tremp, Barcelona i Balaguer.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article