Voluntariat de la Creu Roja recollirà material escolar en 24 establiments de Carrefour a Catalunya

Demà i dissabte, tindrà lloc la vuitena edició de la campanya 'Tornada a l'escola solidària'


Demà i dissabte, 24 establiments de Carrefour a Catalunya acolliran la vuitena edició de la 'Tornada a l'escola solidària', una iniciativa impulsada per la Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb Creu Roja.

L'objectiu de la iniciativa, que tindrà lloc en 172 hipermercats i centres Carrefour d'Espanya, tres dels quals a la província de Girona, 18 a Barcelona, un a Lleida i dos a Tarragona, és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar per a les famílies que passen dificultats econòmiques.

Demarcació de Barcelona: Badalona, ​​Barberà del Vallès, Cabrera, Gavà, Gran Via L'Hospitalet de Llobregat, La Maquinista, Les Glòries, El Prat, Vallès, Manresa, Granollers (Mini), Igualada I (Mini), L'Ametlla (Mini), Martorell (Mini), Olèrdola (Mini), Santa Susanna (Mini), Sant Fruitós de Bages (Mini) i Vic i (Mini).
- Demarcació de Lleida: Lleida
- Demarcació de Girona: Girona, Olot i Nou Centre.
- Demarcació de Tarragona: Reus i Tarragona.

Carrefour arrenca aquesta acció amb la donació directa de material escolar per cobrir les necessitats de 6.000 nens en situació d'emergència social a tot Espanya. En aquesta quantitat, s'hi sumaran les aportacions que realitzin els clients durant els dos dies de campanya.

A tots els establiments  s'hi instal·larà una taula atesa per prop de 40 voluntaris de Creu Roja s'implicaran en aquesta iniciativa i atendran aquelles persones que s'acosten per donar material escolar (llapis, retoladors, quaderns, bolígrafs, etc.). Creu Roja també serà l'encarregada de distribuir lots entre els menors de cadascuna de les províncies.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article