4 xefs amb Estrella Michelin, a la Gran Nit Solidària al Liceu

La recaptació del menú especial que faran els cuiners anirà íntegrament destinada al Casal dels Infants


Els xefs Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig elaboraran, el proper dimecres 14 de setembre, un menú per a 400 persones sobre l’escenari del Teatre del Liceu. Sota l'epígraf de la Gran Nit Solidària, el Casal dels Infants, LetsBonus i el Gran Teatre del Liceu s'uneixen un any més per recaptar fons per ajudar a 6.000 infants i joves en risc d'exclusió social.

 

El Liceu obrirà les portes a les vuit del vespre i els assistents gaudiran de la recepció al Foyer amb una copa de cava de benvinguda i la degustació dels primers entrats. Després els comensals seuran a les taules que s'hauran preparat per l'ocasió damunt de l'escenari del Liceu i mentre provaran les degustacions que els xefs elaboraran per l'ocasió i que consta precisament de 4 actes, un per cada xef. L'experiència culinària serà acompanyada pel Cor del Liceu que oferirà una actuació musical especial dissenyada per la vetllada.

Els assistents al sopar hauran d'abonar 149 euros que aniran a parar a una bona causa: els projectes de la ONG Casal dels Infants que des del 1983 treballa en els barris més vulnerables de l'àrea metropolitana de Barcelona per acompanyar els nens, nenes, adolescents, joves i famílies vulnerables, fomentant la seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa, perquè puguin tirar endavant. Les entrades de la gala solidària es poden comprar a través de LetsBonus.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article