La co-creació entre empreses i grups d'interès social basteix la II Jornada Implementar la RSE

Ja s'han obert les inscripcions a aquesta jornada organitzada per Apunts i la Càtedra d'Economia Solidària de l'Abat Oliba


Després de l'èxit de la primera edició, l'empresa d'economia social, Apunts, i la Càtedra d'Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU organitzen la II JornadaImplementar la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que enguany es centrarà en el contacte entre les empreses i els grups d'interès socials. La jornada serà el proper 25 d'octubre i ja s'han obert les inscripcions per assistir-hi.

'Del diàleg a la co-creació amb els grups d’interès socials' és el títol de la jornada i una declaració d'intencions perquè les diferents taules de debat versaran sobre la necessitat d'identificar quins són els grups d’interès social amb els quals s’ha de vincular l’empresa i crear metodologies i eines de diàleg per provocar la co-creació i la pressa d’accions conjuntes. Les diverses ponències que acollirà l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba també parlaran sobre com identificar les diferents expectatives, necessitats i oportunitat que genera el treball conjunt.

La conferència inaugural de la jornada parlarà precisament de quin model de diàleg entre empresa i grups d'interès és l'òptim i anirà a càrrec de Francisco Hevia, membre de DIRSE i director RSE de Calidad Pasqual. Seguidament, hi haurà una taula rodona per valorar la sostenibilitat i l'impacte social d'aquesta co-creació entre empresa i grups d'interès social. Després d'una pausa-cafè, hi haurà la presentació d'un cas pràctic on membres de la Fundació Joia explicaran el projecte Bitàcola. Després hi haurà una taula rodona sobre com desenvolupar l'estratègia de RSE a la pròpia organització. La jornada la clausurarà el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article