El 8 d’octubre arriba una nova edició de ‘Vine a Port Aventura amb Down Catalunya’

L'entrada al parc valdrà 18 euros i una part d'aquests diners es destinaran a la fundació Down Catalunya


El proper 8 d’octubre, i per vuitè any consecutiu, arriba una nova edició de ‘Vine a Port Aventura amb Down Catalunya’, aquesta vegada amb el lema ‘Fent Amics amb Down Catalunya’. Durant aquesta jornada, l’entrada a Port Aventura valdrà només 18 euros i una part d’aquests diners es destinaran a Down Catalunya i a les seves entitats membres com Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto.

Es tracta, doncs, d’una jornada per a la diversió i la convivència, però alhora una jornada solidària. L’any passat van acudir a Port Aventura més de 5.500 persones. El repte d’enguany és superar aquesta xifra.

Com cada any, s’iniciarà la jornada a les 11 del matí amb un espectacle protagonitzat per joves amb Síndrome de Down que aquest any anirà a càrrec del Down Wapacha Team i tindrà lloc al Gran Teatre Imperial del parc d’atraccions.  

Ara bé, com a novetat, Port Aventura ofereix aquesta vegada la possibilitat de passar una o dues nits d’hotel (Hotel Caribe) a un preu reduït. En cas d’estar interessat, s’ha de fer la reserva per telèfon trucant al 902 202 220 i donar com a referència el codi promocional “Fent Amics”. Els preus varien segons nombre de persones i tipus d’habitacions, i en tots els casos van incorporades les entrades al parc del dia anterior i posterior a la nit d’hotel.

Pots adquirir la teva entrada per accedir al parc d’atraccions a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article