80 restaurants inicien la sisena edició de la ‘Tapa Solidària’

Es tracta d'una iniciativa dels xefs Albert i Ferran Adrià en favor del Casal dels Infants i per la lluita contra les desigualtats


Més de 80 restaurants d’arreu de Catalunya fan possible, un any més, la proposta Tapa Solidària, una iniciativa dels xefs Albert i Ferran Adrià en favor del Casal dels Infants i per la lluita contra les desigualtats.

Aquesta és la sisena edició d’una iniciativa que es consolida, convertint-se en la referència que barreja cuina i solidaritat. Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, una entitat que treballa des de fa més de 30 anys perquè l’educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.

“En les cinc primeres edicions, la Tapa Solidària ha aconseguit més de 122.000 euros que s’han destinat íntegrament a Vincles, el projecte maternoinfantil del Casal que cada dia dóna suport a mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat. El projecte neix de la consciència de que invertir en educació, quan abans millor, fa créixer les possibilitats de tirar endavant dels nens i nenes”, ha explicat Lluís Prats, Vicepresident del Casal dels Infants.

La Tapa Solidària ha estat clau en el funcionament de Vincles als barris de Badalona, Santa Coloma, Salt i Barcelona. “El darrer any hem acompanyat més de 500 nadons i mares d’entorns i famílies marcades per la pobresa perquè tinguin un inici de vida segur i puguin sortir-se’n”, ha detallat Prats.

A banda, amb la consumició de la Tapa Solidària hi haurà l’opció d’omplir les dades del sotagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants. Amb la mateixa acció s’entrarà també en un sorteig d’un viatge a Dubai per a dues persones cortesia del xef Mariano Andrés amb visita inclosa al seu restaurant “Seville’s” a la capital dels Emirats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article