Una nova empresa catalana llança el primer servei de cangurs d'urgència a domicili

La iniciativa funcionarà a través d'una app a través de la qual es podrà sol·licitar el servei en cas de necessitat i el professional arribarà en 45 minuts a casa


L'empresa emergent 'Cangurs de Guàrdia' ha llençat un nou servei de cangurs d'urgències a domicili en menys de 45 minuts. La iniciativa funciona a través d'una aplicació per a mòbils on les famílies s'hi poden registrar i consultar els perfils validats dels professionals i sol·licitar el servei. L'empresa ha comptat amb el suport del programa Start-up Catalonia d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

"Volem alleugerir la càrrega d’aquelles famílies quan es lleven un matí i es troben que el seu fill està malalt i ningú les pot ajudar", ha explicat Ana Casado, responsable de de Cangurs de Guàrdia. "Conceptualment ens assimilem al pediatre d’urgències, però en ‘mode cangur’", ha dit Casado. El sistema funciona a través d'una aplicació mòbil a través de la qual les famílies tenen un perfil on explicar quines són les seves necessitats.

A través de l'aplicació, "les famílies poden veure el perfil de les cangurs, que són persones formades en les noves corrents educatives del Projecte Nova Escola XXI i que aporten un gran valor afegit", ha detallat Casado. Els professionals són seleccionats a través d'un procés que té en compte la formació acadèmica i les referències laborals, a més de diverses entrevistes personalitzades fetes des de 'Cangurs de Guàrdia'. Per mantenir el sistema de control de qualitat de les professionals, després del servei les famílies poden donar la seva opinió que serà consultable al programa.

El serveix neix de la mà del projecte 'Llars Amigues', que són llars d'infants que han fet confiança a la plataforma i els fan d'enllaç amb els pares perquè 'Cangurs de Guàrdia' expliqui el seu projecte. L'empresa preveu que el servei pugui arribar a més de 500 famílies de cara l'any vinent, especialment "durant l’època dels refredats i les grips" tal com ha dit al responsable de l'empresa. De cara el 2017 esperen tenir un volum de facturació de 50.000€, acabar de consolidar el negoci a Barcelona i estendreu-ho per altres ciutats d'Europa.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article