Barcelona inaugura la 2a Fira de Consum Responsable per fomentar l'economia social i solidària

Des d'avui, 17 de desembre, fins al proper 4 de gener tothom qui s'hi acosti podrà visitar els 44 estands ocupats per una seixantena de projecte socials i solidaris

Per segons any consecutiu el comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona organitza la Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària a la plaça Catalunya de la capital catalana. Des d'aquest dissabte, 17 de desembre, i fins la vigília de Reis els visitants poden acostar-se a conèixer productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que promouen un model de consum responsable i de proximitat.

La fira tindrà fins a 44 estands ocupats per una seixantena de projecte que es partiran en dos torns: del 17 al 24 de desembre i del 27 de desembre al 4 de gener. La fira estarà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener. L'oferta d'estands és molt variada i va des d'alimentació i roba, fins a cultura, coneixement, restauració, comunicació, ofci, lleure, salut, energies renovables o empreses d'inserció sociolaboral. Des de l'Ajuntament defineixen la fira com un punt de trobada de "projectes, entitats i empreses que impulsen l’economia de proximitat arrelada als barris, un model d’activitat econòmica que no es deslocalitza i que està orientada a donar resposta a la necessitats de les persones".

Aquesta és la segona edició de la fira que, a més dels estands, comptarà amb un espai a l'interior de la plaça, anomenat Tribuna de les persones, on s'hi faran activitats, xerrades, tallers i altres activitats proposades pels propis participants. Destaquen, entre altres, actuacions musicals amb contingut social i transformador, teatre i projecció de curtmetratges, presentacions de llibres, recitals de poesia i un ampli ventall d’activitats d’educació en el consum responsable per a tots els públics.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article