Micromecenatge perquè gent gran amb pocs recursos puguin gaudir d’uns dies de colònies

La Fundació La Vinya ha iniciat la campanya ‘La gent gran també va de colònies!’ amb l'objectiu d'aconseguir 2.400€ per becar entre 6 i 8 participants


Cada curs, la Fundació La Vinya organitza a finals del mes de juliol una setmana de colònies perquè la gent gran de Bellvitge i El Gornal puguin gaudir d’uns dies de descans i d’activitats i sortir de la seva rutina i solitud. Per aquest motiu, ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma migranodearena.org que es proposa aconseguir subvencionar algunes d’aquestes places.

L'objectiu és promoure activitats de lleure per la gent gran amb pocs recursos, per tal de fomentar les relacions socials i un entreteniment saludable al mateix temps que s’ofereix un espai de trobada i acompanyament. La fita aquesta vegada és aconseguir 2.400€, de la qual fins al moment se n’ha recaptat el 57%, per becar entre 6 i 8 participants. Normalment hi participen entre 20 i 30 persones i estan acompanyades per un equip de persones voluntàries.

Fundació La Vinya

La Fundació La Vinya és una entitat que treballa per atendre les persones en situació de risc d’exclusió social dels barris de Bellvitge i El Gornal de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La seva missió és “acollir, atendre i acompanyar persones preferentment de Bellvitge-Gornal, amb especial atenció a les més desfavorides, en el seu camí cap a una vida lliure i digna, realitzant accions solidàries amb esperit de servei voluntari i amb l’objectiu de transformar la realitat social dels nostres barris, participant així de l’esperança d’un món més just”.

Segons la memòria de la Fundació, l’any 2015 van passar per La Vinya 3.775 persones que van ser ateses per 185 persones voluntàries.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article