Obtenir fons per qui més ho necessita: el repte de la ‘Magic Line 2017'

Des del 2014, aquesta iniciativa de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha recaptat uns 600.000 euros que s’han destinat a 50 programes socials


Falta poc per a la quarta edició de la Magic Line Sant Joan de Déu, i ja ha començat el període d’inscripcions per participar en aquest repte solidari de la ciutat de Barcelona. Equips formats per entre cinc i vint persones duen a terme diverses accions per obtenir fons i assolir un repte solidari i, també tots plegats, participen el 5 de març en una caminada que concentra cada any més de deu mil persones a favor dels que més ho necessiten.

La mobilització que realitzen els equips durant els mesos previs a la caminada es tradueix cada any en més de tres-centes activitats solidàries i la implicació d’un centenar d’empreses i institucions. Tots els fons que recapten els equips es destinen als programes socials de Sant Joan de Déu i a entitats properes que ofereixen, per exemple, ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Així mateix, també afavoreixen els col·lectius amb què treballa la institució, en els àmbits del sensellarisme, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència i la infància hospitalitzada.

Quilòmetres d’il·lusions

La caminada del 5 de març és no competitiva, i es poden escollir diversos recorreguts, de 10, 15, 20, 30 i 40 quilòmetres. Tots comencen a Nou Barris, creuen Collserola, inclouen un descans a Montjuïc i acaben al Concert per a la inclusió, una festa solidària que té lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona. El concert farà pujar a l’escenari persones en risc d’exclusió i artistes de renom, que hi col·laboren per oferir una proposta cultural irrepetible.

Des de l’any 2014 la Magic Line Sant Joan de Déu ha recaptat uns 600.000 euros, que s’han destinat a una cinquantena de programes socials. A més, l’esdeveniment incorpora en l’organització les persones dels col·lectius que atén, les quals hi participen com a voluntaris el dia de la caminada, formant part dels equips i dinamitzant activament el recorregut i la festa final.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article