La història de com el rei negre seguia l’estrella i acaba al CIE, el vídeo de la campanya #SolidaritatMantera

Un grup de suport al col•lectiu de manters ha fet públic avui l’audiovisual ‘I que la solidaritat s’encengui’


Coincidint amb la vigília del Dia de Reis, un grup de suport al col·lectiu de manters, juntament amb el Sindicat Popular de Venedors Ambulants, han fet públic avui a les 12 del matí a través de les xarxes socials el primer vídeo de la campanya#araiaquí #SolidaritatMantera.


Sota el títol ‘I que la solidaritat s’encengui’, es pregunta què li passaria al rei negre si arribés avui a casa nostra i acabés topant amb la policia. El col·lectiu fa difusió d’aquest audiovisual en un dia màgic per algunes persones, però tèrbol per d’altres, i consideren “imprescindible” ampliar el suport que reben les persones que es dediquen a la venda ambulant, que “també són refugiades i ja han arribat a casa nostra”.

En un comunicat a la pàgina de Facebook del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona el col·lectiu lamenta que enlloc d’il·lusió, el dia de Reis “trobem fronteres, racisme i violencia; policia, persecució i mostres constants de la hipocresia d’Europa” i afegeix “seguirem denunciant i lluitant als carrers perquè Baltasar no sigui perseguit, explotat, utilitzat i acabi en un CIE com tants companys”.
 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article